Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Les tempestes i el granís poden tornar a aparéixer hui a la Comunitat Valenciana

En la meitat nord s'esperen precipitacions disperses, sobretot en zones d'interior, tot i que poden afectar a altres zones del territori.
Leer en español
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquest dimecres s'espera que continuen apareixent les pluges a la Comunitat Valenciana, segons les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia, Aemet.

 

Hui, dimecres, Aemet pronostica un dia dominat pels núvols i els cels coberts en la meitat nord del territori valencià, mentre que en la meitat sud lluirà el sol amb cels clars o amb presència de pocs núvols.

 

En la meitat nord s'esperen novament precipitacions disperses, sobretot en zones d'interior, tot i que poden afectar, de forma menys probable, a altres zones del territori, excepte el sud de la província d'Alacant, on no s'espera presència de pluges. Aquestes precipitacions, a més, podien anar acompanyades en alguns punts de tempesta i granís menut.

 

La cota de neu se situarà al voltant dels 1.200-1.400 metres a tota la Comunitat. Pel que fa a les temperatures, patiran pocs canvis respecte a la jornada d'ahir.

 

El vent bufarà aquest dimecres de ponent (oest) i mestral (nord-oest). Ho farà de forma moderada en les zones d'interior, i entre fluix i moderat al litoral.

 

Previsió per a dijous

Per a aquest dijous s'espera una jornada més tranquil·la, sense presència de precipitacions. Aemet preveu un dia dominat per cels clars o poc nuvolats, tot i que s'esperen núvols d'evolució a l'interior.

 

Lees temperatures seguiran sense patir canvis, excepte ascensos de les màximes, en zones de l'interior de la Comunitat.

 

El vent bufarà de mestral de forma moderada en el terç nord del territori, i s'espera que bufe amb intervals de fort en l'interior nord de Castelló. En la resta de la Comunitat bufarà el vent fluix i variable.

 

Pluja i sol aquest passat dimarts

La jornada de dimarts ens va deixar pluges disperses a diferents punts del territori, que amb la combinació amb els rajos de sol, van permetre observar l'arc de Sant Martí, tal com compartia l'Associació Valenciana de Meteorologia, AVAMET.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris