Continua la calma el dijous, a les portes del canvi d'oratge

El sol dominarà però amb la presència d’alguns intervals de núvols inofensius. Temperatures sense grans canvis a l’espera de què el divendres baixen i arriben arruixons
L'oratge seguirà molt tranquil este dijous | Arxiu

L'oratge continua molt tranquil este dijous, 9 de gener, amb sol combinat amb alguns intervals de núvols que seran inofensius i no comportaran més conseqüències. No obstant això, de cara a divendres arribaran canvis en el temps en forma d'arruixons en qualsevol punt del territori a partir del matí o el migdia i una baixada de les temperatures. 

De moment, dijous serà un dia molt tranquil, tot i el probable augment dels intervals de núvols que no implicaran cap classe de precipitació. A més, a primera hora es repetiran algunes boires en zones interiors. Tot i això, el sol continuarà guanyant la partida una jornada més, a l’espera dels canvis. 

Mapa de previsió per a este dijous | Aemet

Temperatures similars, o un poc més altes, de nit

Quant a les temperatures, es mantindran molt similars de cara a la nit; això sí, les primeres hores seran fresques i hi haurà bonança de cara al migdia. Només pot haver un canvi en les mínimes, que quedarien més altes en diferents punts del centre i del sud del territori valencià. La majoria de valors nocturns es mouran entre els 4º i 9º. Mentres que les màximes seran de 12º a 17º, amb les més altes localitzades en el sud del territori.

Divendres de canvis, però cap de setmana tranquil

De cara al divendres, l’arribada d’un embossament d’aire gelat provocarà l’aparició d'arruixons en qualsevol punt del territori, amb precipitacions que es mouran de nord a sud. Tot això obrirà la porta a una baixada clara però transitòria de les temperatures i a l’entrada del vent de mestral en el nord.

No obstant això, a pesar de què el dissabte de matí encara quedaran restes de pluja en la mitat sud, la tendència serà que el cap de setmana siga molt plàcid i tranquil amb temperatures que es recuperaran i un sol que recuperarà el protagonisme.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alguns núvols més en un dimecres d'oratge molt plàcid" "L'anticicló encara s'allargarà fins a finals de setmana"