Els Reis ens portaran un augment de la nuvolositat

Este dilluns de Reis vindrà protagonitzat per núvols baixos en el litoral de Castelló i València amb unes temperatures diürnes que baixaran lleugerament
En el dia de Reis hi haurà un increment de la nuvolositat en el litoral de Castelló i València | Arxiu

L'anticicló seguix ferm damunt nostre, però l'entrada de vents de gregal faran que este dia de Reis, 6 de gener i festiu, la nuvolositat augmente pel litoral. Tot i això, el sol seguirà sent el protagonista en conjunt en l'interior del territori valencià. Les temperatures quedaran un poc més frenades durant el dia, però de nit no experimentaran grans canvis. És a dir, seguirà l’ambient fred, sobretot de nit.

Dia de Reis mig ennuvolat

Els Reis arribaran amb una nit freda, però sense pluges. Al llarg d'este dilluns 6 de gener, l'oratge continuarà molt tranquil però hi haurà un increment de la nuvolositat en el litoral de Castelló i València especialment. Tot i això, pareix que podrem obrir els regals de Reis sense pluges. 

Amb més núvols, les temperatures diürnes quedaran més frenades, especialment en zones litorals, a on difícilment es superaran els 15ºC. En l'interior seguiran sense canvis. Durant la vesprada, es trencarà la nuvolositat més compacta i tornarà a fer sol en moltes zones del litoral.

Previsió de símbols per a este dilluns de Reis | Aemet
 

Pròxima setmana

Després d'un dia de Reis en el que podrem obrir els regals amb una situació ben encalmada tot i els núvols, l'anticicló tindrà continuïtat durant dies esta pròxima setmana, quan recuperarem el sol i els núvols baixos no tornaran a aparéixer. Les temperatures seguiran sense grans canvis i el contrast tèrmic entre els dies i les nits seguirà sent el protagonista.

Segons els diferents mapes de l'oratge, no es veu una fi clara d'este anticicló. Per tant, podríem acabar la primera quinzena de gener sense pluges ni fred important a la vista.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els Reis no ens regalaran cap canvi d'oratge" "Esta matinada podrem disfrutar de la primera pluja d'estrelles de l'any"