Continua el fort vent, però millora la situació este dimarts

El fort vent afectarà a tot el territori, però sera menys intens. Arribaran més núvols sense descartar algun arruixó
El fort vent continuarà, però va a la baixa | Arxiu

 

El fort vent de les últimes hores tindra continuïtat de cara al dimarts, 3 de març, però la intensitat anirà clarament a la baixa, especialment prop de la costa. A pesar de tot, arribaran més intervals de núvols deixant un cel molt canviant, mentres que no es descarta algun arruixó puntual. Temperatures més altes amb ‘calor’ al centre del dia.

 

  •  L'ORATGE EN EL MÒBIL: Ara t'enviem totalment GRATIS el temps de la teua ciutat i les alertes meteorològiques. Fes clic ací i T'ENCANTARÀ!

Baixa l’alerta per vent

Quant al vent, l’alerta baixa de color taronja al color groc, mentres que ja no afecta a tot el territori. Les ventades seguiran entre moderades i fortes amb molts registres entre els 60 i 90 km/h, especialment en l’interior i en el Cap de la Nau, que és on es concentren la majoria d’alertes de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

 

Mapa d'alertes per fort vent este dimarts | Aemet

 

Cel molt canviant i algun ruixat

Si ens fixem en l’estat del cel, els intervals de núvols aniran a més. De fet, no es descarta algun arruixó puntual dispers, especialment en el nord del territori. Un dia a estones molt poc lluït però sense pluja a la vista, cosa que faria falta després de tantes setmanes sense regades generals i amb un risc molt elevat d’incendis a causa de les constants ventades seques.

 

Mapa de previsió per a este dimarts | Aemet

 

Temperatures cap amunt

Si ens fixem en les temperatures, pujaran respecte al dilluns, amb la majoria de màximes entre els 19º i 24º. Un ambient plenament primaveral que no es vora influenciat pel vent, els núvols o els pocs arruixons que puguen aparéixer de forma ocasional. Les nits continuaran poc fredes per a l’època.

 

Seguix l'oratge boig però càlid

De cara als següents dies, l'oratge seguirà ben boig amb cel molt canviant, algun arruixó puntual algun dia i xicotetes pujades i baixades de temperatures. A pesar de tot, continuaran els valors atípicament alts per a l’època i les fortes ventades s’aniran repetint en diferents jornades.  

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!