Cap de setmana amb restes de la borrasca 'Glòria' fins diumenge

La històrica i excepcional borrasca 'Glòria' ja serà història i torna la tranquil·litat este cap de setmana, però no acabarà de fer net. Encara tindrem alguns núvols i alguna gota sobretot dissabte i amb més sol diumenge
Cap de setmana amb restes de la borrasca 'Glòria' | pixabay

La mediàtica 'Glòria' que recordarem molts anys ja passa a ser història i este divendres recuperarem la tranquil·litat meteorològica, però encara no acabarà de millorar clarament la situació. Encara seguirem amb molts núvols i, fins i tot, de cara al cap de setmana, sobretot dissabte, estos núvols poden anar a més i deixar alguns arruixons, preferentment en l'interior. Amb tot, les temperatures seguiran sent baixes i no recuperarem un ambient més agradable fins diumenge.

 

Divendres no acaba de fer net

Este divendres començarà amb núvols baixos en moltes zones del territori valencià, encara que s'aniran compaginant amb moments de sol, però sense precipitacions. Per la vesprada, és probable que els núvols baixos es trenquen i donen pas a més sol, però sempre amb estos núvols presents. El vent seguirà en calma i el temporal de mar ja desapareixerà pràcticament per complet.

 

Les temperatures seguiran molt paregudes a les de la jornada d'este dijous. Durant el dia, l'ambient serà fresc amb valors que amb prou feines arribaran als 15ºC en els punts més càlids del litoral. La pròxima nit de divendres a dissabte serà clarament més freda, amb valors que baixaran dels 10ºC en el mateix litoral i les glaçades reapareixeran en l'interior.

 

Previsió per a este divendres | Aemet

 

Dissabte amb ambient rebolicat

Dissabte serà un dia amb nuvolositat més abundant que divendres i possiblement amb algunes gotes o arruixons que podrien afectar-nos a partir del migdia, sobretot en l'interior de València i Castelló. Seran menys probables en la província d'Alacant. Els protagonistes seran més els núvols que les pluges, encara que estes últimes són més probables al llarg de la jornada i de forma més bé puntual.

 

Amb més núvols, les temperatures diürnes quedaran un poc més frenades, però no hem de patir, ja que la nit serà poc freda en general. Els valors més baixos s'assoliran en l'interior i en les zones elevades, a on difícilment glaçarà.

 

Previsió per a este dissabte | Aemet

 

Diumenge arriba l'anticicló i torna el sol

El cap de setmana pareix que l'acabarem com tots esteu esperant des de fa dies, amb sol, ambient molt més suau i pràcticament ni un sol núvol. Com a xicoteta novetat, en l'interior del territori valencià entrarà vent de ponent i això farà que l'ambient es reescalfe un poc en el litoral, a on pujaran de repent les temperatures. Es podrien tornar a fregar els 20ºC en zones centrals de València i farà clarament menys fred als matins.

 

Previsió per a este diumenge | Aemet

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!