Nou pic de calor esta setmana, però no ens escaparem d'algunes pluges

Les temperatures tocaran sostre a mitjans de setmana, però lluny de màximes molt extremes
El sol i la calor intensa seran els clars protagonistes esta setmana | Mari Cortés

Calor i més calor. Esta serà la tònica d'esta setmana en tot el territori valencià, amb pujades i baixades, però amb ambient de ple estiu i amb un pic tòrrid entre dimecres i dijous. Amb sol en conjunt i dies radiants, a mitjans de setmana arribaran alguns arruixons passatgers.

Pic de calor a mitjans de setmana

Les temperatures seran prou altes en conjunt amb calor molt pesada accentuada per la basca. La majoria de màximes se situaran entre els 30º i 35º, potser lleugerament per davall alguns dies arran de costa. A pesar d'això, entre dimecres i dijous hi haurà un pic tòrrid de calor en tot el territori valencià i serà en eixe moment quan les màximes més altes es registraran en l’interior amb entre 35º i 37º la majoria, superant també els 30º en la costa. Una calor forta, però sense valors extrems ni excepcionals.

Sol, a pesar d'algun dia amb arruixons

Pel que fa a l’estat del cel, s’espera un temps totalment radiant amb sol en conjunt, a pesar d'alguns intervals de núvols baixos prop de la costa al llarg de la setmana. L’excepció la tindrem de cara al dimecres, quan arribarien alguns arruixons dispersos, sobretot en la mitat sud del territori i especialment en l’interior. També es repetiran algunes tempestes de vesprada en l’interior de Castelló al llarg dels dies.

Mapa de previsió per a este dilluns | Aemet

Cap de setmana de ple estiu

El temps serà plenament estiuenc amb calor intensa per damunt dels 30º i sol radiant de cara al cap de setmana. Ens trobem en plena canícula i això ho notarem de ple esta setmana, amb valors que, en conjunt, seran prou normals per a l’època de l'any.  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsió: Arriba la calor més pesada dels últims dies el cap de setmana" "Previsió setmanal: Un breu episodi de tempestes fortes donarà un respir a l'estiu"