Tornen el vent de llevant i els núvols

Les temperatures nocturnes hi han pujaran lleugerament i les màximes baixaran un parell de graus

Els pocs canvis que tindrem els pròxims dies serà en la direcció del vent, i això tindrà de seguida repercussió en les temperatures i l'aspecte del cel.

Hui recuperem la situació meteorològica d'inici de setmana, amb vent de llevant que aportaran núvols des de la mar deixant el cel més ennuvolat i algun ruixat dèbil i puntual a la costa. A mesura que ens anem cap al centre els núvols es trencaran abans o seran menys abundants es veurà més el sol.

Les temperatures nocturnes pujaran lleugerament i les màximes baixaran un parell de graus.


Demà divendres, sense bufar massa fort, es deixarà sentir el ponent des de primera hora del dia.

Una jornada que començarà amb temperatures més baixes però no tardarem a comprovar com el ponent va fent pujar de forma progressiva les temperatures que acabaran tocant els 30 graus (o almenys apropant-se) en punts del centre i a la costa.Serà un dia de poca nuvolositat i de bona visibilitat.


Dissabte refrescarà de seguida l'ambient en bufar de nou de xaloc i llevant deixant el cel més ennuvolat de cara a la nit i matinada.

Diumenge serà un dia gris i fresc amb probabilitat de pluges entre dèbil i moderades a la costa, i dilluns començarem la setmana amb núvols i alguna gota a la costa del sud de la Comunitat però pensem que de seguida acabarà imposant-se el sol.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tornen els núvols a la costa" "S'acosten núvols mitjans i baixos al litoral i al sud en començar el dia"