Xàbia reforça el mur de protecció de la platja de l'Arenal pel fort temporal marítim

Es preveuen ones d'entre 6 i 8 metres
Xàbia ha reforçat el mur de protecció de l'Arenal pel fort temporal marítim | Ajuntament de Xàbia

L'Ajuntament de Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), ha reforçat el mur de protecció de la platja de l'Arenal davant l'arribada del temporal 'Glòria' i la previsió d'ones d'entre 6 i 8 metres, segons ha informat el mateix consistori a través de Facebook.

Amb motiu dels avisos meteorològics, l'ajuntament de la localitat ha previst els «elements necessaris» per a, «en cas de necessitat», tallar al trànsit i al pas per als vianants el Port, el passeig de la Marina Espanyola i les vies més pròximes a la mar, a on l'Ajuntament ha recomanat no aparcar cap vehicle des d'este diumenge.

De la mateixa manera, ha aconsellat als comerços i els bars i restaurants dels passejos marítims retirar el mobiliari com taules, cadires o ombrel·les i protegir els grans finestrals. «Seguim pendents de tot este episodi de temps advers i actualitzarem la informació al llarg del cap de setmana», ha apuntat l'Ajuntament de Xàbia en la seua pàgina de Facebook.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Temporal: Carreteres tallades i amb ús obligatori de cadenes en el territori valencià" "L'oratge en València: Arriba el clímax de la borrasca 'Glòria'"