La pluja es manifestarà

Imatge d'un paraigua obert en un dia de pluja


Rebre les notícies de València Diari

Sempre hi ha opinions per a tots els gustos, sobretot quan raonem sobre l’oratge, però no em negareu que després de dies de molta calor, d’un cap de setmana amb temperatures de rigorós estiu, un dia com el de hui s’agraeix.

Potser qui estiga de vacances no li farà gràcia l’oratge gris, més fresc, ennuvolat i plujós que s’espera hui a tota la Comunitat, però ha de tindre en compte que no tardarà molt (menys de 24 hores) en tornar a tindre sol i temperatures més altes.

Comencem el dia atents a l’oratge i la seua evolució perquè la pluja no tardarà a manifestar-se i al llarg del matí, però sobretot al voltant del migdia, cal esperar algun ruixat de més entitat en punts de muntanya del nord i a la franja costanera del sud de València i del nord d’Alacant.

Les temperatures nocturnes han baixat al nord i no han patit grans canvis al centre, al sud i a la costa, però les màximes sí que quedaran prou més curtes que les dels últims dies, perquè tindrem el cel prou ennuvolat durant tot el dia i esta vesprada cal esperar ruixats i fins i tot alguna tronada, sempre més probables al nord i per l’interior.

Mapes amb pluja de matí i núvol de vesprada |Jordi Payà

Mapes amb les temperatures, una mínima 24º i màxima 27º

Demà dimarts recuperarem el sol ràpidament. El matí serà més fresquet (començarem el dia amb temperatures dos o tres graus més baixes) però al centre del dia pujaran dos o tres graus superant de nou els 30 graus a la major part d’observatoris, i apropant-se als 35 en punts de l’interior de València i d’Alacant.

Mapes dimarts sol

Mapes amb les temperatures, una mínima 24º i màxima 30º

La recta final del mes de juliol tornarem a tindre un oratge marcat per l’estabilitat, amb vents fluixos de xaloc i llevant, temperatures un poc més altes i ambient bascós.

Mapes dimecres, dijous i divendres amb sol

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies