Rocío Carrasco i el seu advertiment sobre la làpida de Pedro Carrasco

La família mediàtica de Rocío Carrasco ha utilitzat els platons de televisió al llarg dels anys per a carregar contra la protagonista de ‘En el nombre de Rocío‘, fins i tot sense mostrar cap prova del que s’estava dient.


Rebre les notícies de València Diari

En el quart lliurament del documental la filla de “la más grande” ha tornat a parlar de Raquel Mosquera, en voler aclarir aspectes de la vida del seu pare, Pedro Carrasco i també ha revelat el motiu pel qual no visita la tomba del seu pare

Cal recordar, que Rocío ja va reclamar els objectes personals del seu pare a la seua vídua.


Després de la mort de Pedro Carrasco, Rocío reconeix que no es creia que “s’havia anat per sempre. Em parlara amb ell o no, cometera els errors que cometera era el meu pare. No volia creure’m que això havia succeït. No tinc coses concretes interioritzades. La meua ment les ha desplaçades a algun lloc remot“.

Després de veure la imatge de la làpida del seu pare, els ulls de Rocío s’han omplit de llàgrimes. En la tomba resa la següent inscripció: ‘Ací jau el gran boxador Pedro Juan Carrasco García. Estimar-te va ser molt fàcil. Oblidar-te serà impossible. La teua esposa i família no t’obliden‘. “Aqueixa inscripció la posa ella sense dir-me absolutament res i sense tindre el més mínim respecte pels quals estan dins d’aqueixa làpida. Ací també estan enterrats els meus avis“.

Segons la versió de Raquel Mosquera, ella es va posar en contacte amb una persona pròxima a la família i li va dir que posara en la làpida el que haguera de posar. En una entrevista, la perruquera va dir que la làpida no és d’ella i que Rocío també pot posar el que vulga. I sembla que això és el que farà la filla de ‘La Más Grande’. “Em fa mal tant aqueixa inscripció que la canviaré i ho faré amb el consentiment dels meus oncles, nebots i família. Aqueixa sí que és la seua família. Aqueix panteó ara com ara és meu. Ací estan els meus avis i el meu pare i ací no estarà ningú que no es cride Carrasco de cognom“, adverteix Rocío Carrasco. I sentència: “La tomba no sé si la cuida. Al qual està dins no ho va cuidar i no es va preocupar per la seua salut ni pel que li passava. Només es va preocupar de donar bona imatge en televisió, d’una parella feliç i enamorada, però ho va picar“.


Pedro Carrasco va morir el 27 de gener de 2001 i la causa de la mort va ser un infart. Rocío compta en el documental que no té consciència de que tinguera alguna malaltia. “Quan ell ve a casa aqueixa vesprada per a aqueixa visita i aqueixa conversa pendent, ell em compta en aqueixa reunió que tenia una mica d’apnea del son i que li havien dit que havia de moderar el tabac i algunes coses, és tot el que jo vaig saber en aqueix moment“, explica.

El retret de Rocío Carrasco a Raquel Mosquera

Després de la mort del boxador, la seua vídua va emetre un comunicat en el qual donava algunes dades del matí en la qual va morir el boxador, els plans que tenia amb ell i com va descobrir el cos sense vida del seu marit. Per a Rocío Carrasco són “massa explicacions per a alguna cosa que mai es va demanar i mai es va especular. Em sembla curiós” i ho defineix com un “comunicat bonic“. Però també li retrau que finalitze el comunicat amb un fandango que, segons Raquel, Pedro li cantava tots els dies i que segons Rocío. “Una vegada més em sembla que torna a apropiar-se de coses que no li pertanyen. Aqueix fandango li ho cantava la meua mare al meu pare“.

Fortuna Rocío

Mentre la docuserie tractava l’ocorregut després de la mort de Pedro Carrasco, Anaís Peces, la seua directora, li va fer la següent pregunta a Rocío: “Tu eres milionària?“. La cara de la protagonista es convertia en un poema, com diu el refranyer popular: “Eh… No“, va respondre mentre esbossava un sospir d’incomprensió. “Segons el teu oncle Amador Mohedano, el teu pare et va deixar un llegat de dos milions d’euros. És veritat?“, va prosseguir.

Amador Mohedano, Pedro Carrasco i Rocío Carrasco

L’estupefacció s’apoderava de Rocío: “Què? El meu pare?“. Instants després, va veure convenient confirmar que les quantitats econòmiques que Pedro Carrasco manejava eren inferiors. De fet, ja va introduir en capítols anteriors que, en el moment en què el boxador barallava, el muntant econòmic dels salaris distava molt del que es va arribar a pagar anys després. A col·lació d’aquest assumpte, es va disposar a narrar l’ocorregut en el moment en què l’herència es va repartir.

Així es va disposar el repartiment de l’herència

Segons el publicat, el 9 de març de l’any 2001 en el qual va morir el teu pare, us reuniu amb els vostres advocats“, exposava Anaís Peces. Mentrestant, Carrasco va contar que el seu progenitor va morir sense testament, per la qual cosa es va elaborar un “conveni” privat i que, més tard, “s’eleva a públic davant notari“. En aquest cas, la successió intestada es divideix en tres parts d’igual valor: el terç de legítima, per als seus hereus forçosos descendents; el terç de millora, per a qualsevol dels descendents triats i/o vídua; i el terç de lliure disposició, en aquest cas, amb o sense parentiu triat.

El següent pas va ser fer un inventari de tots els béns i propietats del boxador, el total general del qual ascendia a 51.055.241 pessetes, és a dir, 306.848,20 euros. Una vegada restades les quantitats econòmiques que li pertanyien a la perruquera, 13.572.412 pessetes que es tradueixen en 81.571,84 euros, ‘En el nombre de Rocío’ va mostrar la realitat sobre la quantitat que va arribar a ingressar Rocío Carrasco.

El que li corresponia a la primogènita de Pedro Carrasco ascendia a 38.862.554 pessetes, que al canvi són 233.568,65 euros. Una vegada més, la docuserie ha desmentit amb proves una altra mentida narrada en els mitjans de comunicació. Al marge de les quantitats econòmiques que es manegen, és necessari esmentar que Rocío es va fer càrrec de l’enterrament del seu pare, segons apareix en els documents, encara que fora Mosquera qui el va pagar en un primer moment.

Les xarxes socials esclaten contra Raquel Mosquera, vídua de Pedro CarrascoÚltimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies