Rocío Flores treu les arpes pel seu pare


Rebre les notícies de València Diari

Què està passant amb Antonio David Flores?, en quina situació es troba la seua família? La mateixa Rocío Flores ho conta en el programa de ‘Ana Rosa‘ en Telecinco per a explicar-ho i, sobretot, explicar a l’audiència i col·laboradors quin és el treball del seu pare després d’abandonar la televisió.

El seu propi canal de Youtube

Cansat de la premsa del cor el pare de Rocío Flores ha decidit obrir el seu propi canal de Youtube, així ho va fer saber quan en ple carrer es va alterar en ser perseguit per una reportera. En escoltar les seues preguntes, Antonio David Flores, es va parar en sec i li va proporcionar ‘l’exclusiva‘: “No parlaré més per a la premsa, tot el que haja de dir ho faré en el meu canal de Youtube“.

<>

La filla d’Antonio David Flores defén al seu pare

Després de veure les imatges del seu pare, Rocío Flores es pronuncia: “Taules en la tele té, per descomptat… i educació també”. No obstant això, tot seguit la col·laboradora confessa sobre Antonio David: “La primera persona que no vol que estiga en televisió sóc jo”.

La pregunta de Joaquín Prat a la filla de Rocío Carrasco

Joaquín Prat és directe amb la seua companya i pregunta: “Quins plans de futur professional té el teu pare, ho saps? El seu treball era la tele, ara ja no treballa en la tele”. Rosada, molt seriosa, contesta: “Ara mateix està fent el seu canal de Youtube”.

L’acusen d’atacar als periodistes

La filla del ‘youtuber‘ confessa que solament “he vist els dos primers vídeos que va pujar que eren les seus promos”. Els col·laboradors critiquen que Antonio David en el seu canal no parla de la seua vida, sinó que ataca a periodistes. Rocío és contundent davant això: “Et diré una cosa, més que criticar a companys és defensar-se del que s’ha dit públicament, ja que se li ha silenciat“.

<>

Quin és l’objectiu d’este canal?

“Ha estat molt de temps silenciat”, reitera Rocío davant la crítica de Rossi. “En el moment que no parlen d’ell, el seu canal no té sentit, quin és el sentit de què està fent? Respondre, quan no parlen d’ell, el seu canal s’enfonsa”.

Rocío Flores, després d’escoltar la crítica del seu company, manifesta: “Ell està responent en el seu canal donades les circumstàncies que han estat passant durant este temps, té tot el dret del món a treballar”.

<>

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies