Ana Rosa Quintana, sobre l'acusació de violació a Neymar: «És un destarifat»

La periodista espera que si és culpable «li caiga tot el pes de la llei»
Ana Rosa Quintana ataca Neymar per com s'ha defés de l'acusació de violació | Telecinco

 

Neymar viu un dels seus pitjors moments fora dels terrenys de joc. El jugador brasiler del PSG va ser denunciat el passat divendres per haver violat a una jove, també del Brasil, en un hotel de París el passat 15 de maig. Davant el gran impacte en els mitjans, el futbolista es va voler defendre publicant imàtgens i fotografies intercanviades entre els dos. Eixa decisió li ha suposat rebre moltes crítiques entre elles la d'Ana Rosa Quintana que el titllava de «destarifat». 

La periodista es preguntava, este dilluns en el seu programa de Telecinco, «que pretén provar Neymar amb eixes imàtgens?». Sense posicionar-se obertament sobre els fets, «el que va passar només ho saben ells dos», Quintana acusava el jugador de tindre «una mentalitat masclista» pel mètode triat per a defendre's.

«Si ha comés la violació, que ho pague»

Després que un dels seus col·laboradors explicara que és difícil que els jutjats brasilers –la denuncia es va presentar en Sao Paulo– continuen amb la investigació, la presentadora tornava a intervindre contundentment. «Si ha fet una violació o abús, que siga jutjat i li caiga tot el pes de la llei». 

Neymar viu la polèmica concentrar en la seua selecció preparant la Copa Amèrica | Twitter

 

Continuant amb el seu discurs taxatiu, Ana Rosa afirmava que si no és culpable, «eres un destarifat, xicon Perquè eres un futbolista, famós, milionari, carn de canó...». 

Arran de la polèmica sorgida, Neymar va acabar esborrant de les seues xarxes socials el vídeo a on es defenia de la presumpta violació. A més d'això, la situació per al futbolista es complicava segons el mitjà brasiler, 'UOL Esporte', després que la jove hauria presentat imàtgens del jugador amb actitud agressiva, de grans hematomes en les galtes del cul i les cames i un informe mèdic de les lesions.

També et pot interessar... 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El rei Joan Carles rep una pèssima notícia econòmica després de retirar-se" "Una famosa transexual espanyola: «Vull fer-me a Abascal i traure-li la tonteria»"