Augmenta la quantitat de persones que mira el mòbil mentre manté relacions sexuals, segons un estudi

7 de cada 100 persones han reconegut fer-ho
Un 7% dels enquestats va utilitzar el telèfon mòbil mentre tenien relacions | Arxiu

 

El telèfon mòbil s'ha convertit en una de les eines imprescindibles del nostre dia a dia i en un fidel company de les nostres activitats quotidianes. Una situació que ha portat a companyia iPass a realitzar un estudi amb el qual se cerca conèixer fins a on arriba la «addicció» al telèfon mòbil.

D'esta manera, l'empresa va preguntar a 1.700 persones d'Estats Units i Europa la següent qüestió: «Has usat o mirat el teu telèfon mòbil en algun d'estos escenaris?» amb la finalitat de conèixer fins a quin punt utilitzar el mòbil pot resultar inevitable. Les respostes han sigut com menys sorprenent. 

I és que mentre que un 84% i un 81% dels usuaris han assegurat que usen el seu telèfon en el llit o menjant, escenaris que podrien considerar-se més «típics», un altre tant ha reconegut haver-los utilitzat un moment que molts no s'haurien imaginat: practicant sexe. 

Més concretament, ha sigut un 7 % dels participants en l'estudi els qui han respost amb un «sí» a esta incòmoda pregunta amb la qual han posat de manifest l'existència d'una situació que sembla popularitzar-se amb el temps i que salve per alguns casos aïllats, fins ara es creia insòlita.

Nou camp d'investigació

Així, esta dada ha despertat al seu torn nous interrogants disposats a ser estudiats per terapeutes sexuals: com influeixen les noves tecnologies en les nostres relacions sexuals. La qüestió ací sembla clara per als investigadors: L'ús del telèfon mòbil durant el sexe respon a l'avorriment durant l'acte o a la innovació?

I és que malgrat la sorpresa inicial pel resultat de l'estudi en este aspecte, la veritat és que els telèfons mòbils s'han convertit en una nova eina molt recorreguda en l'àmbit de la vida sexual moderna. 

De fet, pocs són ja els que desconeixen el significat de la paraula «sexting», que fa referència a l'enviament d'imatges de contingut sexual a través del telèfon mòbil i que generalment són produïts pel propi remitent. 

D'esta manera, diverses enquestes també han posat en relleu que cada vegada són més les parelles les que s'aficionen a gravar-se o fotografiar-se mentre mantenen relacions, una pràctica no tan popularitzada però que, segons han assenyalat els investigadors, podria justificar esta sorprenent «incursió» del telèfon mòbil en el sexe i, almenys, el seu ús.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Al·lucina: Estos són els joguets sexuals que més compren els espanyols" "El detall dels pits d'esta supermodelo que han fet explotar les xarxes"