El coronavirus arriba a la família Campos: Carmen Borrego, infectada

El coronavirus està arribant a les cases de molts famosos
Carmen Borrego té coronavirus | Arxiu

El confinament ha provocat que molts famosos es troben allunyats de les càmeres i de la televisió en les últimes setmanes a causa de la reducció de personal que han fet alguns programes d'entreteniment. Això passa amb Carmen Borrego, que des de fa setmanes no se sap res d'ella.

Però ara, i després d'un llarg temps, hi ha notícies sobre la filla de Maria Teresa Campos que no són gens bones. Tal com afirma la revista 'Lecturas' en exclusiva, Carmen Borrego ha donat positiu en coronavirus. La germana de Terelu està molt decaiguda i físicament molt afectada per la duresa del virus.

Segons el citat mitjà, la col·laboradora va prendre les mesures de seguretat pertinents quan va notar els primers símptomes, conscient de què podria haver contret el virus. A conseqüència d'este malestar, Carmen Borrego ja va assumir que podia estar contagiada, per això es va sotmetre a un primer test en què va donar positiu. A ella especialment li ha atacat amb dolors musculars i una gastroenteritis aguda, un dels molts símptomes que té esta malaltia que per desgràcia ja ha deixat més de 25.000 víctimes mortals en Espanya.

Per sort la recuperació de la col·laboradora de 'Viva la vida' és satisfactòria. En un primer moment, després de conéixer que havia sigut contagiada, Carmen Borrego es va enfonsar, però ara que han passat uns dies ja es troba molt més tranquil·la i està esperant l'alta mèdica.

Carmen Borrego està aïllada en casa

La germana de Terelu Campos està molt preocupada per tot el que està vivint, segons apunta 'Lecturas'. Ella ha intentat en tot moment no contagiar-se, ja que tenia autèntic pànic pel risc que la COVID-19 podria suposar per a sa mare d'avançada edat. A pesar d'haver donat positiu, Carmen Borrego es troba aïllada i confinada en casa, i per sort no ha necessitat l'ingrés hospitalari.

La revista ha confirmat que el seu home, qui l'està cuidant en tot moment, ha donat negatiu en la prova, el que significa que Carmen Borrego no ha propagat el virus. Com passa en tots els casos positius de coronavirus, el pacient. En este cas Borrego, es troba totalment aïllada en la seua habitació sense poder tindre contacte amb el seu marit i sense poder vore ningú, seguint a peu de la lletra el protocol establert.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ortega Cano toca fons i tot el món acusa a Ana María Aldón" "Irene Rosales hace por primera vez la confesión que todos esperaban sobre Kiko Rivera"