Dani Mateo arriba des de ‘El Intermedio’ al Festival Nits al Parc de Mutxamel

Compartir:

 

Amb veu de locutor clàssic i fina ironia, Dani Mateo s’ha convertit en un dels rostres més coneguts de l’entreteniment. Tal vegada és la seua anàlisi mordaç de la informació i la seua sex appeal el que aconsegueixen aqueixa especial connexió que té amb una audiència que busca el que ell mateix defineix com “un bàlsam per a les ferides”.

Periodista, còmic, actor i presentador de ràdio i televisió… es considera “un pallasso il·lustrat, algú que ha aprés una mica de tot”.

Dani va ser conegut pel seu treball en el programa televisiu ‘Sé lo que hicisteis‘ (La Sexta). A més, és presentador de ‘Zapeando‘ (La Sexta) i col·laborador en ‘El Intermedio‘.

També va presentar el programa radiofònic ‘Yu: no te pierdas nada‘ quan s’emetia en ‘Los 40’, on va guanyar el Premi Ondas a la Innovació Radiofònica.

Actualment també arrasa com a humorista; començant en Paramount Comedy amb monòlegs com ‘Oliver y Benji’ o ‘Clases de Historia’, posteriorment va interpretar el monòleg ‘PK 2.0’… que ‘Dios nos pille confesados’, en el qual repassava els pecats capitals a més de les seues col·laboracions esporàdiques en ‘El Club de la Comedia’.

I més tard va portar als escenaris el muntatge ‘Dani Mateo: Desencadenado’.

Les entrades per al Festival l Nits al Parc de Mutxamel estan a la venda en este enllaç.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa