L'emotiva dedicatòria de Ricky Rubio a sa mare morta fa 3 anys: «Gràcies per guiar-me, et vullc»

El jugador li ha dedicat la victòria d'Espanya en el mundial de bàsquet, a on ha sigut nomenat millor jugador
Ricky Rubio abraçant el trofeu de campió del món | València Diari

La victòria d'Espanya en el mundial de bàsquet serà recordada per tots els aficionats pel gran torneig que va fer l'equip dirigit pel base Ricky Rubio. El jugador ha sigut triat com a millor jugador i en la roda de premsa després del partit no ha dubtat en dedicar el títol i el premi a sa mare, que va morir de càncer el 2016 amb només 56 anys. 

L'actual jugador dels Phoenix Suns ha explicat com «ella em donava suport cada dia per a que traguera el millor de mi». A més, afirmava estar segur que «ningú en este món m'ha volgut tant com ella», tenint clar que «em guia cada dia. Fins i tot, ara que ja no està, puc sentir-la». 

Una imatge encara més emotiva

Rubio no ha tingut només unes boniques paraules cap a Tona, com es deia sa mare, davant dels micròfons. Pocs minuts després de la victòria, el jugador de Barcelona ha penjat una imatge seua assenyalant el cel i acompanyada de les següents paraules: «Gràcies per guiar-me. Et vullc, mama».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"😳 La confessió de Shakira, sobre la relació amb Piqué, que ha sorprés a tots" "😍 SORPRESA: L'espectacular lloc a on s'han amagat Rivera i Malú este estiu"