Eva González passa pel seu pitjor moment personal

Compartir:

Eva González

Eva González està passant pel seu pitjor moment personal | La Coctelera

Fa una setmana que els rumors d’una suposada infidelitat del torero Cayetano Rivera a la presentadora Eva González van prenent forma. Amb la publicació ahir per part de la revista ‘¡Hola!’ de les fotografies en què apareix Cayetano amb una suposada amiga en Londres abraçats i molt còmplices, la cosa ja va explotar i totes les tertúlies televisives anaven plenes d’este suposat idil·li amb una amiga del torero. 

 

Lydia Lozano detalla l’estat anímic de la presentadora

A causa d’este rebombori, va ser Lydia Lozano de ‘Sálvame’ la que va oferir els últims detalls de la situació en què es troba la presentadora Eva González després dels últims rumors d’infidelitat. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha detallat com estaria vivint esta crisi matrimonial i tot apunta a que no estaria travessant el seu millor moment, assegurant que «fa una temporada que no està bé».

 

La parella estaria travessant una crisi matrimonial

La parella estaria travessant una crisi matrimonial | València Diari

A això va afegir que ella té informació de primera mà de companys seus que treballen en el programa que presenta Eva González i que li han explicat que «moltes voltes han de tallar les gravacions perquè la presentadora es posa a plorar».

  

A propòsit d’això, Lydia Lozano també ha comentat la reacció del cunyat d’Eva González, Fran Rivera, que li ha cridat l’atenció: «El seu cunyat diu que no es creu res, però que encara no haja cridat per telèfon ni a ella ni al seu germà per a preguntar…», i és que, pel que pareix, actualment no hi hauria pràcticament comunicació entre els germans Rivera.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish