Iguana Tango està de tornada presentant IMMUNE, el seu nou disc

Hui, més que mai, volem i necessitem ser Immunes

Índex Amagar

Des que la banda es donés a conéixer davant el gran públic l'any 2003 gràcies al programa de televisió "Gran Hermano", molts han estat els èxits collits gràcies a la constància i el treball del grup, com: Ólvidate de mi, Te perdí o Si pudiera, amb els quals van aconseguir col·locar-se en la part més alta de les llistes d'èxits.

Després de molts mesos de treball, per fi veu la llum este nou àlbum d'estudi del qual ja hem pogut escoltar alguns temes com: Nada, Volverás (nova versió), A lo que vale la pena i Pies de barro, singles que han servit com a bestreta i referència del que ens trobarem en este nou treball que, capitanejat per un nou single, Immune, que al seu torn dóna títol a este nou disc d'Iguana Tango.


"Immune", un tema on es percep clarament la convivència entre guitarres, les programacions electròniques i un coqueteig amb la música urbana. Este nou single va acompanyat també d'un videoclip al costat de tota la banda en el qual es veu l'evolució d'Iguana Tango tant en sons com en la producció audiovisual.

<>
Avui, més que mai, volem i necessitem ser Immunes: "Inmune a perder la fe, Inmune a rendirse, Inmune a renunciar, Inmune a olvidar que esto es múscia y que, si no lo pones por encima de todo lo demás, nada de esto tiene sentido" (Jacobo García).

Immune és un disc on cap molt del que ha estat i és Iguana Tango: rock, pop, electrònica, un àlbum on els temes més coneguts de la banda es renoven, i el nou mira a l'ara i al futur. També és testimoni d'este dur present, un disc forjat en home studios i col·laboracions a distància. És un disc en el qual amics com Hugo Salazar, Diego Martín, Lydia i Daniel Serrano (Nonno) han posat la seua ànima. Immune és la caixa de pandora per a nosaltres, i volem obrir-la ja.

<

>

Iguana Tango

Iguana Tango és una banda espanyola de rock la formació del qual es va tancar a Madrid en 1999, si bé els seus orígens es remunten a 6 anys abans, quan Joaquín Padilla, Jacobo García i Kike Enríquez s'uneixen per a formar Silver Shadow, inspirant-se en el hard rock i el AOR estatunidenc per a gravar una maqueta inicial, amb grups com Boston, Bon Jovi o Tyketto com a referent.

En 1996, la formació decideix canviar de nom, per a dir-se Harem, i després d'una evolució en el seu estil musical cap a un rock fusionat amb diferents estils, es fan un lloc en el circuit madrileny de bandes i publiquen un mini àlbum anomenat Humanament Irracional, al qual li segueix un àlbum que per qüestions contractuals mai veuria la llum.

Després d'això, la banda decideix seguir endavant, i després d'un nou canvi de nom publiquen El Naixement de la Iguana primer disc d'Iguana Tango.

Discografia

- El Nacimiento de la Iguana (1999)
- Colección Pop (2003)
- En Celo (2005)
- Del Otro Lado (2005)
Infiel (2007)
- En Vivo...y Coleando (2008)
- Demasiados Lobos Aullando para una sola luna (2010)
- Efecto dominó (2012)
- Hasta el final (2017)

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El festival d'Eurovisió en memes" "La Diputació invertirà 125.000 euros en la realització de 81 concerts de bandes"