Mor l'actriu Paloma Gómez, exparella de Jorge Sanz

L'actriu té un fill en comú amb Jorge Sanz i ha eixit en sèries com 'Aida' i 'Física i química'
Paloma Gómez va saltar a la fama per sortir a la pel·lícula 'Valentina' (1982) | Twitter

 

Si ahir el món de la moda plorava la mort del dissenyador Elio Berhanyer, ara li toca al món de la interpretació, ja que ha mort l’actriu Paloma Gómez, que va saltar a la fama de xicoteta amb la pel·lícula ‘Valentina’ (1982), en la que interpretava el gran amor d’un petit Jorge Sanz. L'actriu a mort als 46 anys per raons que encara es desconeixen.

La Unió d’Actors i Actrius ha estat la que, a través d’un missatge a la xarxa social Twitter, donaven a conèixer la tràgica notícia, que ha commocionat a tot l’àmbit artístic.

Paloma Gómez i la seua llarga trajectòria

Gràcies a Antonio Betancor, que la va descobrir, Paloma començava la seua carrera interpretativa amb només deu anys. Ho va fer a la pel·lícula ‘Valentina’, inspirada en les memòries de Ramón J. Sénder. A partir d’aquell moment l’actriu va continuar realitzant treballs en el món del cinema i de la televisió, tot i que no va abandonar en cap moment els seus estudis i classes de ballet.

Paloma Gómez va sortir en films com ‘Tata mía’ (1986) i inclús va fer de ballarina al concurs ‘El juego de la oca’. Sense oblidar els seus papes en sèries com ‘Segunda enseñanza, ‘Siete vidas’, ‘Médico de familia’, ‘Compañeros’, ‘Periodistas’, ‘Un paso adelante’, ‘Hospital Central’

A més, Paloma va desenvolupar una carrera on el teatre va jugar un paper molt especial. També va representar obres de teatre com: ‘Arsénico, por favor’, ‘La tentación vive arriba’ o ‘Gatas’.

El teatre la va retrobar amb Jorge Sanz

'Valentina', la pel·lícula que va unir a Paloma Gómez i Jorge Sanz| Instagram
 

Precisament el teatre va ser el que la va dur a retrobar-se, vint anys després, amb el seu primer amor a la gran pantalla. Jorge i Paloma van tornar a creuar les seues vides gràcies al seu paper en una obra i això els va dur a iniciar una relació sentimental.

Ambdós van tindre un fill en comú, Merlín, però quan tenia 3 anys d’edat la parella va decidir separar-se. No obstant, han mantingut una relació cordial gràcies al seu fill en comú, que hui  té ja 16 anys i pateix fibrosi quística, com ja va donar a conèixer recentment el seu pare en una entrevista al programa ‘Viva la vida’.

El món de la interpretació rendeix homenatge a Paloma Gómez

La notícia de la mort de l’actriu ha causat una gran sorpresa entre els seus familiars, amics i companys de professió. Precisament aquests últims ho han dubtat a fer ús de les xarxes socials per rendir-li un homenatge a l’actriu.

Aitana Sánchez Gijón ha compartit una imatge de la pel·lícula ‘Valentina’ i ha dedicat el següent missatge a l’actriu: «Ens ha deixat Paloma Gómez... Eterna ‘Valentina’ companya, descansa en pau...»

Carmen Morales també li ha dedicat unes paraules a l’actriu a Instagram: «Paloma estimada... quina tristesa que tinc... companya, veïna, amiga... descansa allà on estigues i no pergues mai aquest somriure i aquest riure meravellós... T’estime amiga!!!».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bertín Osborne rep una de les millors notícies de l'any sobre el seu fill" "Puja el preu del lloguer a la Comunitat"