Norauto ofereix més de 500 llocs de treball per a la campanya d'estiu

La companyia busca mecànics i venedors per a incorporar a la seua plantilla en tota Espanya

Norauto

Si estàs buscant ocupació per a treballar a l'estiu, Norauto ofereix més de 500 llocs de treball per a reforçar la seua plantilla.

Segons va anunciar la cadena de manteniment integral de l'automòbil, la previsió és reforçar el servei en una època de gran faena ampliant la seua plantilla en un 30%.

La companyia busca mecànics i venedors per a incorporar a la seua plantilla en tota Espanya.

Concretament, del 30% d'increment de personal que es realitzarà este estiu, el 18% corresponen a mecànics i el 12% a venedors per a reforçar el servei en botiga i taller en un moment de gran increment de treball per a l'empresa com són els mesos de juny, juliol i agost.Norauto ofereix més de 500 llocs de treball per a mecànics i venedors

 

L'empresa compta actualment amb 90 autocentres distribuïts per tota la geografia espanyola, per la qual cosa esta oferta de contractació de personal per a estiu és a nivell nacional.

Per al perfil de venedor és necessari disposar de gran dinamisme i orientació al client.

A més, es requereix experiència prèvia en comerç.

Entre les seues funcions es troben l'acolliment i assessorament de clients, participar en l'atracció, satisfacció i fidelització dels usuaris, contribuir en l'assoliment d'objectius comercials del centre, cobrament i atenció telefònica, recepció de prestacions i comanda de peces, així com la gestió de càrrega de treball i contacte directe amb l'equip de taller.

Per al perfil de mecànic és necessari comptar amb titulació en mecànica o experiència demostrable en el sector.

La persona contractada per a este lloc ha de poder realitzar un diagnòstic del vehicle, dur a terme canvis d'oli, manteniment de l'automòbil i revisions.

També ha de realitzar muntatge de pneumàtics, geometria, nitrogen i equilibrat i s'encarregarà de revisar fuites, catalitzadors, amortidors i frens, així com del control del circuit de càrrega i encesa i del canvi de bateries.

Si vols optar als més de 500 llocs de treball que ofereix Norauto punxa ací per a presentar la teua candidatura.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari