Els reis mags acaben passats per aigua a Orpesa

Compartir:

Cada any els pobles i ciutats tracten de donar la benvinguda a ses Majestats d’una manera original i cridanera. A Orpesa els va paréixer bona idea que aquest any, els reis arribaren a la localitat en llanxa motora… spoiler: la cosa no acabà d’eixir-los molt bé.

Com es veu als vídeos que han circulat per les xarxes socials, quan els reis havien arribat a la seua ‘Omaha castellonenca’, una ona va voltejar l’embarcació fent que els reis es pegaren un bany hivernal per a tastar les platges de la ‘ciutat de vacances’.

 

 

En les imatges es pot apreciar que a continuació es posen dempeus i continuen saludant als que els hi esperaven i de segur que feren servir la seua màgia i l’ajuda dels seus patges per tal de no acudir xopats a la cavalcada reial.

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils