EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Rosalía ensenya com flirtejar en les xarxes socials

La cantant espanyola ha incendiat Twitter després d'un tuit molt peculiar

Ix a la llum un altre episodi de les aventures de Rosalía. En este cas no ha sigut notícia per cap cançó ni per cap estilisme ni per cap fotografia, sinó per un tuit publicat que ha generat un gran número de comentaris.

 

El secret de Rosalía per a flirtejar en les xarxes socials

L'espectacular i meteòric ascens de Rosalía ha provocat una infinitat de seguidors que l'artista ha anat reclutant al llarg dels mesos. La cantant de moda acumula 5,4 milions de seguidors en Instagram i més de mig milió en Twitter, xarxa que, per cert, només utilitza per a ella mateixa, ja que no seguix a ningú.

 

El seu talent i el seu estil propi fa que el seu públic objectiu siguen des d'adolescents fins a adults, però el que els seus fans no sabien és que Rosalía també és tota una assessora de l'amor digital. En el seu últim tuit, la cantant va escriure: «Quan la persona que t'agrada et deixa en 'llegit' i vas combinant apps per a obrir-li i no perdre del tot la dignitat». El que Rosalía vol dir és que si la persona que t'agrada no et contesta al Whatsapp, potser s'ha de provar en una altra aplicació com Instagram, Telegram o Twitter.

 

 

Els consells amorosos de Rosalía es fan virals

De moment es desconeix la situació sentimental de l'artista, el que sí se sap, és que va tindre un romanç amb l'artista C. Tangana, que va concloure a finals del maig de l'any passat. El que està clar és que potser este no és un bon truc, ja que si algú no contesta serà per alguna raó. De totes maneres, el tuit, segurament amb to humorístic, s'ha tornat viral.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!