Rosalía fa autocrítica dels seus 'looks' més cridaners

La cantant es mofa d'ella mateixa després d'un sorprenent outfit
Rosalía es mofa d'ella mateixa en Instagram | València Diari

 

La incansable Rosalía torna a estar en el punt de mira. Esta volta ha sigut a causa dels seus instastories. La cantant és molt activa en les xarxes socials i, a banda de publicar imàtgens en el seu perfil d'Instagram, també penja històries que són prou curioses. 

Rosalía i els seus curiosos outfits

L'artista fa poc que va aparéixer amb un outfit d'allò més sorprenent i cridaner. La cantant completava el seu 'look' amb un objecte en el cap, similar a una bossa de plàstic roja. Les mofes i els memes van començar a escampar-se per les xarxes, comparant a Rosalía com la típica persona que es refugia de la pluja ficant-se este curiós recurs en el cap.

Cas omís a les crítiques

Les numeroses paròdies han provocat la resposta de l'artista. Ella mateixa ha penjat unes històries al seu perfil d'Instagram, a on ha mostrat un muntatge fotogràfic a on apareix la bossa roja en el seu cap i una senyora protegint-se de la pluja.

Rosalía fa un muntatge de la seua fotografia més polèmica | Instagram

 

L'artista no s'ha sentit ofesa i no ha dubtat en riure's d'ella mateixa. I és que la cantant de moda no fa res de cas de les crítiques que recentment rep a causa dels seus últims 'looks'.

També pots llegir...

  

  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🍈 Omar Montes li prepara un peculiar esmorzar al seu amic Albert" "💥 ‘Sálvame’ confirma per error que esta xica participarà en ‘GH VIP 7’"