Accident aeri: Un avió amb 133 persones s’estavella en el sud de la Xina

Un Boeing 737-800 de la Xina Eastern que realitzava el trajecte entre les ciutats xineses de Kunming (sud-oest) i Cantó es va estavellar hui

Un Boeing 737-800 de la Xina Eastern que realitzava el trajecte entre les ciutats xineses de Kunming (sud-oest) i Cantó es va estavellar hui amb 133 persones a bord, va informar la televisió estatal CCTV.

El vol MU5735, que havia enlairat a les 13.15, hora local (5.15 GMT), es va precipitar a terra a la regió de Guangxi (sud) sense que de moment es coneguen més detalls ni si hi ha supervivents. De moment es desconeixen les causes del sinistre i els equips de rescat treballen en la zona, sense aportar dades sobre possibles víctimes.

Equips de rescat es van dirigir al lloc per a tractar de trobar supervivents, agrega la cadena estatal xinesa, segons la qual l’accident va provocar un incendi forestal en el comtat Teng de la ciutat de Wuzhou, en Guangxi.

El vol tenia una duració prevista d’una hora i quaranta minuts, en la qual l’aparell, de quasi set anys d’antiguitat, havia de recórrer els 1.357 quilòmetres que separen Kunming de Cantó.