L’Ajuntament d’Oliva readapta el teatre ‘Charlie i la fàbrica de reciclatge’ i serà digital

L'obra de teatre serà a les 18.00 hores de la vesprada
L'obra serà el diumenge de vesprada | Pixabay

L’Ajuntament d’Oliva, en la comarca de la Safor (València), ha organitzat el teatre ‘Charlie i la fàbrica de reciclatge’ per als més menuts, a on aprendran la importància de reciclar i, a demés, disfrutaran del millor teatre infantil. L'acte tindrà lloc este diumenge, 20 de desembre, a les 18.00 hores, tal com estava programat, però en esta ocasió serà en línia. Es podrà seguir digitalment des d'este enllaç.

A causa de les circumstàncies epidemiològiques s’ha readaptat l'acte, que estava previst per a este diumenge 20 de desembre en el Centre Polivalent. La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha assegurat que la situació canviant ha provocat el recondicionament del teatre, amb l’objectiu de seguir oferint una activitat lúdica, cultural i festiva als més menuts, i conseguint garantir les mesures de seguretat.

«Són moments molt canviants, i des de la Regidoria de Festes estem treballant molt per adequar, amb molt poc de temps de reacció, els actes i proporcionar les màximes garanties de seguretat als veïns d’Oliva», ha afirmat la regidora de Festes de l’Ajuntament.

A demés, Yolanda Navarro ha assegurat que els xiquets mereixen disfrutar d’un Nadal ple de fantasia i cultura, i des de la Regidoria de Festes seguiran treballant incansablement perquè els més xicotets senten molt a prop l’esperit nadalenc.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Busquen a Grace Jhoanna, una menor desapareguda en València" "Última hora: Mor en ser atropellada per un cotxe en Castelló de la Plana"