Alarmant situació en el barri del Cementeri d’Alacant per la presència de diversos porcs vietnamites

Compartir:

Els veïns d'Alacant seguixen alarmats per la situació que s'està vivint en la zona de l'abocador format en el polígon industrial de Llano del Espartal, on des de fa uns dies diversos porcs vietnamites habiten per allí. En el barri del Cementeri es viu esta situació amb estupefacció, ja que no sembla que s'estiga fent res per a aturar la proliferació d'estos mamífers. Segons ha informat 'Diario Información', s'ha denunciat que centenars de famílies i xiquets viuen per una zona del municipi que no complix els requisits mínims de salut pública i que pareix més pròpia d'altres països més endarrerits, segon ho ha qualificat Luís Barcala el portaveu del Grup Popular municipal.

  

 

 

L'estat de la zona

  

 

Una de les queixes més repetides és que la situació ve de lluny i que podria haver-se previngut d'haver-se realitzat el Pla Integral en el barri del Cementeri per a dur a terme accions urgents en l'estat íntegre del barri. Els veïns denuncien la inseguretat de la zona, la falta de llum i les calçades en mal estat així com els trams sense voreres. Així amb el temps s'ha anat acumulant els desperfectes en esta zona de la perifèria com en el polígon del Llano del Espartal on el que s'acumula és el fem i sembla que desenes de porcs vietnamites porten un temps fent d'aquesta zona sa casa.

EL MÉS LLEGIT

Investiguen una violació grupal a una xiqueta de dotze anys a Burjassot

Una amiga de la víctima també va patir una agressió sexual per part d'un jove en una casa abandonada

Un camió del fem explota en ple centre de València

El vehicle, del servei municipal de recollida de residus, s'ha incendiat als voltants de la plaça de Sant Agustí i ha provocat una bola de foc

‘Valencians al món’ visita la capital mundial de l’entreteniment: Las Vegas

Famosa pels seus casinos i pels casaments ràpids, À Punt viatja a l’anomenada ‘Ciutat del pecat’.

Detingut un repartidor d’una empresa de paqueteria per assetjar a una clienta

Va intentar contactar fins a nou vegades amb ella i li va enviar un vídeo de contingut sexual