Atraquen un banc en el centre de Borriana a plena llum del dia

La Guàrdia Civil ha iniciat la persecució dels lladres pel centre de la ciutat i encara no s'ha informat de cap detingut
Oficina bancària de la plaça del Pla de Borriana | Maps

 

ACTUALITZAT. Este dilluns, cap a les 13.00 hores del migdia, s'ha produït un atracament en una sucursal bancària de Borriana, en la Plana Baixa (Castelló). La sucursal es troba dins de la zona del Pla, en el centre de la ciutat. Pareix ser que hi havia unes quantes patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local per la rodalia i han començat a perseguir als lladres, tot i que encara no s'ha informat de cap detingut.

Segons fonts del diari 'El Mundo', pareix ser que no hi ha cap ferit ja que no s'ha presentat cap ambulància en la zona, a pesar de què la sucursal estava plena, tant amb treballadors com amb clients. De moment, no ha transcendit quina quantitat ha sigut furtada. De fet, les mateixes fonts del diari apunten que podria haver quedat en un intent frustrat, tenint en compte la rapidesa de l'actuació policial.

Segons pareix, els lladres havien aparcat molt prop de l'entitat, però en la zona del Pla, de fet, hi ha set entitats bancàries més. De moment, les fonts policials encara no han donat més detalls de com ha acabat la persecució dels delinqüents, que s'ha iniciat en el carrer del Barranquet i ha continuat fins a l'eixida de la ciutat de la Plana Baixa. Posteriorment, es va confirmar que el robatori havia sigut frustrat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ALACANT: Tres ferits, d'entre 20 i 30 anys, en un xoc en la CV-810" "VALÈNCIA: Mor un motorista, de 32 anys, en la CV-337"