Els bombers rescaten a un pare i fill i al seu gos

El gos es va perdre i en eixir pare i fill a buscar al gos es desorientaren

Els bombers van rescatar a dos homes, pare i fill, i el seu gos anit la zona de Finestra de la Safor al terme de Vilallonga. L'avís es va rebre a les 20:43 hores, després que els dos homes isqueren a buscar el seu gos perdut i es van desorientar.

El Consorci va organitzar un dispositiu amb grup de rescat GERA, bombers i comandaments del parc de Gandia, unitat de Bombers Forestals de GVA-Sgise, i amb la col·laboració de Policia Local.

El pare i el gos van ser localitzats ràpidament en bon estat. Per rescatar al fill s'hi van utilitzar tècniques de rescat vertical, ja que estava en un lloc de més difícil accés, encara que també es trobava en bon estat. Al gos se'l va evacuar en llitera de rescat una part del trajecte, ja que pesava uns 36 kg, abans de passar-lo a un vehicle. El dispositiu de rescat va finalitzar vora les tres de la matinada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingudes vuit persones en tres operacions policials contra el tràfic de drogues" "Els bombers del SPEIS sufoquen amb rapidesa aquesta nit un incendi en habitatge"