València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El camioner que va xocar contra el pont de Paterna dona positiu en drogues

La Policia Local de Paterna ha obert diligències penals contra el conductor del vehicle articulat per un presumpte delicte contra la seguretat vial
Camió de 40 metres i 35 tones, que transportava una biga d'uns 50 metres | Ajuntament de Paterna

 

Efectius de bombers van intervenir aquest passat divendres per sanejar un pont del polígon Fuente del Jarro de Paterna, a la comarca de l'Horta Oest, després que un camió de 40 metres i 35 tones, que transportava una biga d'uns 50 metres, col·lisionara contra la part inferior.

    

La Policia Local de Paterna ha obert diligències penals contra el conductor del vehicle articulat per un presumpte delicte contra la seguretat vial, ja que tenia la ITV del remolc caducada i va llançar positiu en el test de drogues, segons ha informat l'Ajuntament de Paterna en un comunicat.

 

L'incident no va provocar ferits

  

El xoc va produir danys greus en l'estructura i va motivar el tall del tràfic de la carretera superior per part de la Policia Local, per evitar sobrecàrregues. L'incident no va provocar ferits, segons el Consorci de Bombers.

    

Aquest camió de transport especial va col·lisionar contra el pont sobre les 20:20 hores de la passada jornada. Els bombers van sanejar l'estructura fins a quasi les onze de la nit, amb la participació d'efectius dels parcs de Paterna i Torrent. Per la seua banda, els tècnics municipals avaluen els danys estructurals.

    

Per garantir l'estabilitat de la infraestructura mentre els bombers sanejaven les bigues afectades, un tram del carrer Illes Balears —la que passa per sobre del túnel— va quedar tancat al tràfic i reobert una vegada realitzada la reparació.

  

L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i la regidora de Seguretat, Núria Campos, han visitat aquest dissabte la part danyada d'aquest pont, el túnel de Villa de Bilbao que connecta la primera i segona fase del polígon.

 

Ábalos va demanar ampliar la N-220

  

Durant la seua visita a Paterna aquest passat dimecres, el ministre de Foment, José Luis Ábalos, va coincidir en la urgència d'ampliar la carretera nacional N-220, que habilita un segon accés a la segona fase del polígon i està paralitzada pel contenciós interposat per l'Ajuntament de Manises, recorden des del consistori.

  

El primer edil ha tornat així a insistir en la necessitat de dotar de més accessos a aquest polígon, «un dels majors d'Europa», per millorar la connexió de les dos fases d'un parc industrial pel qual diàriament circulen més de 12.000 vehicles.