Detingut per cinc robatoris i un furt per valor de 10.000 euros a Sagunt

Els robatoris els va cometre en interior de furgonetes emportant-se eina molt especialitzada i li consten més de 47 detencions per fets similars

Agents de la Policia Nacional han imputat a un home, de 33 anys, d'origen espanyol, cinc robatoris amb força en interior de vehicles perpetrats a Sagunt i Segorbe, així com un furt en un supermercat del Port de Sagunt, després de la seua detenció quan acabava de cometre un dels robatoris i portava en la seua furgoneta diversa eina de treball molt especialitzat i productes “gurmet”. El material sostret supera els 10.000 euros.

Les investigacions es van iniciar, arran de la detenció d'un home per un robatori en interior d'un vehicle, quan conduïa una furgoneta de lloguer, en la qual portava una gran quantitat d'eines de construcció, muntatge de fibra òptica, electrònica i electricitat, a més de productes d'alimentació “gurmet”, així com un patinet elèctric i dos ordinadors.

Els agents van iniciar les gestions per a determinar la procedència de tots els objectes intervinguts en el vehicle de lloguer que conduïa, donant com a resultat que totes les eines procedien de robatoris amb força en interior de furgonetes d'empreses, comesos a Sagunt i Segorbe, així com que els productes “gurmet” procedien d'un furt en un supermercat del Port de Sagunt, els quals tenien un valor de 864 euros.

Pel que sembla, les eines intervingudes procedien de cinc robatoris diferents produïts en interior de vehicles. Tots els utensilis es van sostraure en furgonetes de diferents empreses carregades amb material de treball de tota mena. Per a accedir a l'interior d'estes, els sospitosos forçaven les portes de manera subtil, de manera que no s'observaven danys a simple vista.

Durant les investigacions es van localitzar als propietaris del 80% de les eines que van ser entregades, continuant les gestions per a localitzar la procedència de la resta d'objectes.

Els investigadors calculen que el valor de tot el sostret ascendeix a uns 10.000 euros. Els agents van intervindre una gran varietat d'eines especialitzades del sector de la construcció, muntatge de fibra òptica, material d'electrònica i electricitat, productes d'alimentació de qualitat Gurmet, un patinet elèctric, dos ordinadors portàtils, un bufador de fulles entre altres objectes. Gràcies a la labor realitzada pels policies, s'ha aconseguit evitar que es venguera en el mercat negre.

Es continuen investigacions per al total esclariment dels fets, per si es poguera donar la possible participació de més persones en els fets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home homosexual ha de ser operat d'urgència després de patir una atac múltiple" "Rescaten a un home amb helicòpter en lesionar-se la cama en la Sierra Calderona"