Condemnat a 10 anys de presó l’home que va espentar i violar una dona al Metro de València

Compartir:

L'home que va espentar a una dona per les escales d'una estació de metro de Valencia i, posteriorment, quan esta estava inconscient, la va violar, ha sigut condemnat a 10 anys de presó pels delictes d'agressió sexual i lesions agreujades.

 

 

L'agressió es va produir en gener de 2017 quan la dona, que es dirigia al seu treball de bon de matí, va ser espentada per darrere per un home quan baixava les escales de l'estació de Campanar-La Fe. En eixe moment, la víctima va quedar inconscient i el condemnat va aprofitar per a agredir-la sexualment.

 

 

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el condemnat no podrà arrimar-se ni comunicar-se amb la víctima els pròxims 15 anys i haurà d'indemnitzar-la amb més de 17.000 euros.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones