Condemnat a deu anys de presó per abusar sexualment de la seua nóvia, menor d'edat

La sentència recull que la xiqueta no volia mantindre relacions sexuals perquè “no se sentia preparada”
Condemnat per abusos a una xiqueta de 13 anys | Pixabay

La Secció Cinquena de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a deu anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual a menor a un jove que va mantindre relacions sexuals amb la seua nóvia, de 13 anys, malgrat la negativa de la xiqueta.

L'ara condemnat tampoc podrà aproximar-se a menys de 300 metres de la víctima ni comunicar-se amb ella durant deu anys. A més, haurà d'indemnitzar-la amb 6.000 euros pels danys morals que va patir a conseqüència dels abusos.

L'autor de l'agressió sexual, que tenia 20 anys quan van succeir els fets, va iniciar una relació d'amistat amb la menor durant l'estiu de 2019 que després es va convertir en una relació de festeig. Segons recull la sentència, el condemnat tenia interés a aconseguir mantindre relacions amb la menor “si bé aquesta es negava perquè deia que no es trobava preparada”.

Malgrat això, al febrer de 2020, mentre es trobaven en el domicili d'una amiga de la xiqueta, el penat la va despullar i va mantindre relacions sexuals amb ella. Poc després va haver-hi una altra trobada sexual en el domicili del propi acusat en el qual aquest va actuar de manera similar a la primera vegada.

Després de patir aquests abusos, després de finalitzar la seua relació, la víctima va quedar en estat de xoc i va necessitar tractament psicològic. La sentència no és ferma i es pot recórrer davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Troben un cadàver en descomposició en una platja d'Elx" "Detenen a una dona a la qual se li imputa huit robatoris amb força a Gandia"