Un conegut cuiner de 'Masterchef' mor en sa casa per accident

Gary Rhodes era molt conegut per la seua participació en els programes culinaris
Un conegut cuiner britànic mor en sa casa | TVE

El famós xef britànic, Gary Rhodes, ha mort de forma sobtada mentres estava en sa casa. El cuiner, de 59 anys, era molt conegut per la seua participació en els programes culinaris de Masterchef i Hell's Kitchen.

  

La mort s'ha produït en Dubai, ciutat a on residia des del 2007. El cuiner va patir una lesió cerebral a conseqüència d'un colp en el cap, després d'una caiguda. Gary va morir a causa d'un hematoma, segons ha confirmat la seua família. El xef hauria caigut després de sopar i l'impacte l'hauria deixat sense consciència, fet pel que va ser immediatament traslladat a l'hospital.

 

Commoció per la seua mort

La família de Gary ha sol·licitat que es respecte la seua privacitat en estos durs moments, durant esta mort tan inesperada. Les gravacions del programa que el xef estava rodant s'han aturat. Els companys i amics han mostrat tot el seu suport a la família i han afirmat que Rhodes era una bona persona que sempre estava feliç.

El xef Gary Rhodes ha perdut la vida | Wikipedia

Gary Rhodes ja va patir un accident quan tenia 19 anys. Va ser atropellat per una furgoneta i va entrar en coma. Va haver de ser intervingut en una cirurgia cerebral que va durar vuit hores. L'home va necessitar sis mesos per recuperar-se.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!