Mor un professor davant dels alumnes en un institut de Calp

La direcció del centre ha decidit cancel·lar les classes hui
L'institut Ifach de Calp, a on s'han produït els fets | Google Maps

Les classes d'un institut de Calp, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), han sigut anul·lades este divendres després de què un professor morira després de caure desplomat enmig d'un corredor i davant de numerosos alumnes just abans de començar les classes.

Fonts del cas han informat que el professor es diu Francisco i que impartia des de feia anys classe de castellà als alumnes de secundària i batxiller de l'institut Ifach de Calp, a on viu l'home, encara que és natural de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló).

Cap a les huit hores d'este matí de divendres, poc abans de començar les classes, Francisco s'ha desplomat en terra en un dels corredors davant dels estudiants, pel que pareix, per una aturada cardíaca.

Tres ambulàncies han acudit a l'institut però les maniobres de reanimació no han tingut èxit i la situació ha creat una gran commoció en l'institut a on, fins i tot, una altra docent ha hagut de ser atesa per un esvaïment.

La direcció del centre ha decidit suspendre durant 24 hores les classes en este centre d'uns 400 alumnes, al que equips de suport psicològic i atenció sanitària de la Creu Roja amb base en Dénia, Xàbia i Teulada han acudit per a donar assistència.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Obligava a menors a robar i a prostituir-se a canvi de droga en Alacant" "Ferida greu en caure damunt d'un home des d'un quint pis en València"