Troben el cadàver d'un home, desaparegut des de dimarts en la Vall d'Uixó

Manuel Caballero havia eixit a córrer, com feia de costum
Camí en el que un llaurador trobà el cadàver de Manuel | Google Maps
 
El cadàver de Manuel Caballero, de 38 anys, ha sigut trobat en un camí paral·lel a l'A-7, al costat del polígon de la Mesquita de la Vall d'Uixó, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló). L'home portava desaparegut des de la vesprada d'este dimarts, quan va eixir a córrer a soles.
 
 
Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', la dona de Manuel, en vore que tardava massa en tornar de la seua eixida habitual a córrer cap a les cinc de la vesprada, va avisar a la Policia Local. No va ser fins el dimecres de matí quan un llaurador va trobar el seu cos.
 
 
El cadàver de Manuel estava enmig d'un camí rural, paral·lel a l'A-7, pels voltants del polígon la Mesquita de la Vall d'Uixó. En vore el cos, el llaurador va avisar ràpidament a la Policia Local. Tot apunta a què el corredor va patir algun dolor físic i, en anar a soles, no va poder demanar auxili
 
 
La localitat castellonenca està molt dolguda pel succeït, ja que Manuel era molt conegut en el poble i, especialment, en el món del deport local, ja que era un dels fundadors i membre de la junta directiva del Club de Rugby de la Vall. A més, també feia de barquer de reforç en estiu en les conegudes Coves de Sant Josep.
 
 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!