Denuncien a un grup de xics que feien botelló en una plaça d'Alacant

Este dilluns s'han identificat a 200 persones i han sancionat a 20 veïns per desobediència
Pillats fent botelló en ple confinament | Cedida

 

La Policia Local d'Alacant ha alçat set actes a un grup de xics que estaven fent un botelló en la plaça de Mariano Campos Cano de la ciutat alacantina. Els fets s'han produït este dilluns, sobre les 21.00 hores de la nit, i les actes s'han interposat per desobediència i per consum d'alcohol en la via pública. A demés, els agents van actuar davant d'un grup de persones reunides en el carrer de l'Horta.

 

En total, en la jornada d'este dilluns s'han identificat a 200 persones i s'ha sancionat a 20 veïns per desobediència, 17 per estar en la via pública fora de l'horari establit. De la mateixa manera, la policia ha actuat contra un bar obert i amb clients consumint en la terrassa en el polígon industrial de les Talaies.

 

Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, la Policia Local ha imposat en els últims tres dies un centenar de sancions per incomplir els horaris en les eixides. Davant d'això, ha insistit en demanar responsabilitat i complir amb les normes establides en la fase 0 de la desescalada pel coronavirus.

 

Amb tot, el regidor de Seguretat, José Ramón González, ha valorat de forma «molt positiva» el comportament dels ciutadans en estos dos mesos, i ha reclamat que no es relaxen perquè és «molt important complir els horaris i les distàncies en cada eixida».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!