Detenen el subdelegat de govern Rafael Rubio ja Alfonso Grau per cobrar mossegades

En l'operació policial també han detingut l'exregidor Alfonso Grau i la seua filla. Hi ha implicats nombrosos polítics i empresaris


La segona fase del cas Azud se salda de moment amb una operació de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) on s'ha detingut durant este mateix matí al subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Rafael Rubio; a l'extinent d'alcalde que fora mà dreta de Rita Barberá, Alfonso Grau; i a la seua filla.

També ha sigut detingut l'empresari Jaime María Febrer entre més d'una desena de persones. Tots ells estan investigats en una trama de mossegades amb José María Corbín com a principal investigat, el cunyat de Rita Barberá. En la trama també està sent investigada la germana exalcaldessa de València, Asunción Barberá.

Segons fonts de la investigació han assenyalat a Okdiario tant Alfonso Grau com Rafael Rubio haurien cobrat ingents quantitats de diners via 'mossegades'. La facturació total de les 'mossegades' d'Alfonso Grau ascendiria al milió d'euros, mentre que les de Rafael Rubió rondarien els 500.000 euros. L'UCO també investiga els regals que tots dos van poder rebre de l'empresari Febrer.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Processats per mentir en el judici per l'assassinat de Marta del Castillo" "Detingut un home de 28 anys per colpejar amb un martell a un altre a Alcoi"