Detenen a tres persones per tràfic de drogues a Villena i Torrevieja

Els detinguts han tirat la droga per la finestra del cotxe
Els detinguts han tirat la droga per la finestra del cotxe

 

La Guàrdia Civil d’Alacant ha detingut a tres persones, dues a Torrevieja i una a Villena, com a presumptes autores d’un 
delicte de tràfic de drogues. Les detencions es van produir després que les patrulles actuants trobaren la droga a l’interior dels seus vehicles, quan estaven realitzant un punt de verificació en la via pública. S’ha confiscat un total de 4 quilograms de marihuana i 13 grams de cocaïna.

 

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones per un delicte de tràfic de drogues en el mateix dia. Els fets van ocórrer mentre els agents realitzaven un punt de verificació de persones i vehicles, el dia 5 a la vesprada, a Torrevieja i a Villena, respectivament 4 quilograms de marihuana, distribuïts en 15 bosses de plàstic, per a vendre en alguna platja.

 

En el primer punt, agents de la Guàrdia Civil de Torrevieja que estaven realitzant labors de seguretat ciutadana en una carretera d’aqueixa localitat, van identificar a dos ocupants d’un vehicle que venien des de Múrcia, suposadament per a passar uns dies de vacances

 

El nerviosisme va delatar als sospitosos

Encara que d’aparença normal, el nerviosisme que mostraven va fer sospitar a la patrulla i van decidir realitzar un registre de l’interior del vehicle. Dins no hi havia res estrany, fins que mentre comprovaven el maleter, van trobar distribuïda per diversos compartiments 4 quilograms de marihuana, perfectament amagada i fraccionada en 15 bosses de plàstic envasades al buit. 

 

En aqueix moment es va detindre als dos ocupants del vehicle, dos homes, espanyols de 20 i 54 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. A més de la droga, també se’ls van intervindre 2940 euros en efectiu. 

 

Segons informacions obtingudes, la droga podria estar destinada a la venda en una de les platges de Torrevieja. 13 grams de cocaïna en ple centre de Villena. Mentrestant, aqueixa mateixa vesprada, components de l’Àrea de Prevenció de la Delinqüència de la Guàrdia Civil de Villena, estaven realitzant un altre punt de verificació en aqueixa població, quan van decidir donar l’alt a un conductor que circulava per un carrer cèntric. 

 

Aquesta vegada, en l’escorcoll superficial del seu vehicle, es van intervindre 13 grams de cocaïna, dins un pot que estava dins d’una motxilla. L‘home, espanyol de 37 anys, després de passar pels jutjats va acabar a la presó amb confiança.