València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un home per agredir ebri a sa mare i destrossar el mobiliari amb una porra

L'home ha sigut detingut, acusat d'un presumpte delicte de violència de gènere.
La Policia va acudir al domicili, ubicat entre els districtes d'Exposició i Marítim. | Policia Local València

 

Un home de 41 anys ha sigut detingut a València per una presumpta agressió a sa mare, de 84 anys. El detingut, que estava ebri, es va dirigir a casa de sa mare amb una porra de fusta i va començar a colpejar el mobiliari.

Els fets van ocórrer al voltant de les 22.00 hores, quan la Policia va rebre l'avís per acudir a un domicili ubicat entre els districtes d'Exposició i Marítim, segons explica el mateix cos de seguretat. En personar-se al lloc dels fets, la dona, que estava molt nerviosa, va comentar als agents que el seu fill havia arribat a sa casa ebri, molt violent, i havia començat a colpejar diferents elements de l'estança, a més d'empentar-la violentament.

L'habitatge tenia diversos desperfectes, entre ells un televisor trencat, i desperfectes en un moble del rebedor i dos marcs. L'home, després de ser identificat, va ser detingut, acusat d'un presumpte delicte de violència de gènere. Se li va intervindre una porra de fusta de grans dimensions, amb la qual havia causat els desperfectes. Durant la detenció, l'home va continuar en un estat agressiu.

Un altre cas de violència familiar

El passat 11 de desembre també succeïa un cas de violència familiar d'un fill a sa mare, a la localitat de Vinaròs (Baix Maestrat). En aquesta ocasió l'agressor va matar a la víctima.

Una telefonada al 112 va avisar a la Guàrdia Civil que hi havia un home de 50 anys, amb taques de sang en la roba, pel carrer. Després de l'avís, la Guàrdia Civil va detindre a l'home i va descobrir que acabava de matar a la seua mare. Els fets van tindre lloc en una zona rural del terme municipal de Vinaròs, prop del Pou de Mangrano. La investigació per part de la Guàrdia Civil i la Policia Local va confirmar la mort d'una dona d'avançada edat, uns 83 anys, que compartia el vincle familiar mare-fill amb el detingut.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram