Detingut per cometre prop d’una desena de robatoris en L’Olleria

Compartir:

Una persona ha sigut detinguda per diversos delictes de robatori amb força comesos en la localitat

La Guàrdia Civil de Xàtiva deté a un home de 27 anys, i de nacionalitat espanyola, en la localitat de L’Olleria (València) com a autor de diversos delictes de robatori amb força. En el registre practicat pels agents en el domicili del detingut s’han trobat alguns dels objectes sostrets, el valor dels quals ascendia a 2500 euros.

La Guàrdia Civil de Xàtiva, en el marc de l’operació “PATINETE2”, va començar el mes de febrer passat la investigació dels nombrosos robatoris que estaven tenint lloc en cases de camp i segones residències de la localitat de L’Olleria, a les quals s’accedia mitjançant escalament i forçament de portes o finestres.

L’autor aprofitava l’absència d’habitants en l’habitatge per a sostraure diversos objectes de l’interior dels habitatges (altaveus, televisors, microones, eines, cafeteres), així com diners en efectiu.

Després de la interposició de les corresponents denúncies per part dels ciutadans es va començar a recopilar les proves pertinents, que van llançar com a resultat la identificació de l’autor dels robatoris, motiu pel qual va ser possible efectuar un registre en el seu domicili a mitjan mes d’abril. En aquest registre es van poder recuperar alguns dels objectes robats que el detingut encara guardava en el seu poder i es va procedir a efectuar la detenció.

Al detingut se li imputen 8 robatoris comesos entre els mesos de febrer i abril del present en la localitat de L’Olleria. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d’Ontinyent.

EL MÉS LLEGIT

ALERTA: Risc d’incendi en els Seat Leon  i Tarraco

Concretament podria afectar a fins a 17.500 vehicles comercialitzats a Espanya, fabricats entre setembre de 2020 i gener de 2022

Investiguen l’abocament de substàncies tòxiques en una xarxa potable d’aigua de la Vall d’Uixó

Injectaven aigua del procés de neteja dels residus perillosos a la xarxa d'aigua de consum humà, afectant diverses empreses d'un polígon industrial

Romania denuncia que Eurovisió va anul·lar el seu vot sense motiu

Romania havia atorgat els 12 punts a Moldàvia i no a Ucraïna, com va comunicar l'organització

Ceuta i Melilla reobrin les seues fronteres amb el Marroc després de dos anys

Es tracta d'una primera fase, ja que queda pendent obrir duanes en tots dos passos, la possible regulació de visats i completar les obres en la tanca