Detingut en la Pobla del Duc per oferir diners a menors en les xarxes socials a canvi de què es despullaren

La investigació continua oberta per si hi ha més víctimes
El xic ha sigut traslladat a la comissaria d'Elx | Polícia Nacional

Un xic, de 22 anys i nacionalitat espanyola, ha sigut detingut en la Pobla del Duc, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), per oferir diners a menors en les xarxes socials a canvi de què es despullaren. La investigació va començar en Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), a on vivien dos de les víctimes, i ha acabat amb la detenció del presumpte autor dels fets en la Pobla del Duc, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Policies adscrits a Policia Judicial de la Comissaria d'Elx començaren una investigació després de rebre una denúncia en la que es comunicava que una persona havia oferit diners a través d'una xarxa social a una xiqueta de 7 anys i un altre familiar també de menor d'edat, a canvi de què els mostraren les seues parts íntimes.

L'operatiu especial, després de diverses setmanes, ha conseguit identificar al presumpte autor de les sol·licituds d'índole sexual i saber que vivia en la localitat de la Pobla del Duc. Els agents encarregats del cas s'han traslladat a casa de l'investigat i, amb autorització judicial, han entrat i l'han detingut.

En el registre domiciliari de l'arrestat, els agents han localitzat diversos documents informàtics amb una gran quantitat de material pornogràfic i carpetes a on apareixen menors d'edat mostrant les seues parts íntimes. Al detingut, se li atribuïx ara un delicte contra la indemnitat sexual de menors.

L'arrestat ha sigut traslladat a la Comissaria d'Elx i després posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia d'Elx, que li imputa un delicte contra la indemnitat sexual de menors. La investigació continua oberta, per a localitzar a nous perjudicats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els investigadors descobrixen les causes dels incendis de la Marina Alta" "S'afona un barco amb una família a bord en Meliana"