Un veí de Torrevieja simula un segrest per a justificar-li a la seua dona que havia arribat tard a casa

Durant la reconstrucció dels fets, l'home s'ha afonat i ha contat la veritat
L'home ha acudit al suposat lloc del segrest per a reconstruir els fets | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a un veí de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant), per simular un segrest. L'home està acusat d'un delicte de simulació de delicte, en denunciar que havia sigut segrestat, tot això per a justificar-se davant la seua dona per haver arribat tard a casa.

L'ara detingut s'ha presentat este dimecres, a les 4 de la matinada, en dependències de la Guàrdia Civil de Torrevieja, afirmant que dos hòmens, possiblement d'algun país d'Europa de l'Est, l'havien segrestat mentres estava dins del seu cotxe. També ha assegurat que l'havien amenaçat amb un ganivet i que l'havien obligat a conduir fins a un paratge aïllat, entre la Mata i Guardamar.

Seguint amb este fals relat, l'home ha assegurat que els dos segrestadors li havien furtat 800 euros que duia damunt i que l'havien retingut per a que els donara més diners, per a després posar-li una bossa en el cap, deixar-lo allà abandonat i robar-li el cotxe que li havia deixat un amic i el seu mòbil per a que no poguera contactar amb ningú.

Davant la gravetat dels fets denunciats, l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Torrevieja, s'ha fet càrrec de la investigació i ha citat  a la suposada víctima eixa mateixa vesprada per a prendre-li una declaració més exhaustiva i per a reconstruir els fets, en el lloc a on presumptament havia sigut segrestat.

De víctima a detingut

Després de prendre-li de nou manifestació i tornar a reafirmar-se, el denunciant ha acompanyat als agents al paratge a on suposadament havia sigut segrestat, conegut com el Moncayo, lloc a on va començat a explicar els detalls del seu segrest.

Després de més de mitja hora recorrent la zona i després de les numeroses incoherències i contradiccions de la suposada víctima, finalment l'home s'ha afonat i ha confessat als agents que s'havia inventat tota aquella història per a justificar-li a la seua dona l'haver arribat a eixe hores de la matinada i que, per a donar-li veracitat a la seua història, havia decidit formalitzar la denúncia dels fets. Els agents també han pogut comprovar que el cotxe que havia sigut denunciat com furtat estava perfectament aparcat en un carrer de Torrevieja.

Per tot això, la víctima dels suposats delictes de detenció il·legal, de robatori amb violència i intimidació i de sostracció de vehicle ha acabat sent detinguda per un delicte de simulació de delicte. El detingut, un home de 30 anys de nacionalitat marroquina, ja ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial, quedant en llibertat provisional, a l'espera de juí. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres ciclistes ferits en menys d'una hora en Castelló" "Ferits dos operaris del Port de Castelló en quedar-se penjant d'una grua"