Cada dia la depuradora de Castelló retira 1,5 tones de residus sòlids en les clavegueres

Compartir:

Ja es va avisar d'esta problemàtica fa uns mesos però sembla que l'assumpte persistix; les clavegueres es saturen i s'embossen a causa de residus sòlids que la gent tira als inodors, majoritàriament tovalletes humides, que són com sabem, molt fàcils d'utilitzar, però per altra banda molt fàcils de taponar els conductes del clavegueram urbà. El problema és ja de gravetat; en València, l'Ajuntament ha hagut de gastar més de dos milions d'euros en extraure 600 tones de tovalletes higièniques del col·lector nord, mentre que en San Sebastián, una enorme bola va taponar durant diversos dies la xarxa municipal de sanejament. Són sols dos exemples recents, encara que ocorre en moltes més ciutats, i ara s'està fent notar a Castelló.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones