Una dona és atropellada a Santiago quan va tractar d’evitar que atropellaren a una xiqueta

Compartir:

Loli Márquez creuava per un pas de vianants amb els dos xiquets de 6 i 8 anys als què cuida, quan un vehicle li va passar per damunt:La xiqueta anava de la meua mà i jo l’única cosa que vaig pensar en este moment va ser a evitar que se l’emportés a ella“. El xiquet, un poc major, caminava un pas per davant pel qual es va deslliurar de l’impacte.

Un gran esglai

L’esglai no se li va del cos. Ni l’esglai ni les magulladures. “Al peu tinc un esquinç, però el pitjor són les magulladures del cos. Em fa mal tot. No sóc capaç de moure’m quasi“, explica a Antena 3 Notícies. Això sumat a 4 grapes al cap i diverses hores de proves a l’hospital: “El cop va ser tremend, van començar a parar els cotxes i en un hi havia una metgessa que va ser la primera que em va atendre, la gent es va portar molt bé“.

No es lleva del cap el que haguera pogut passar

El pitjor per a Loli és recordar-se dels xiquets. “El cop em va enxampar totalment per sorpresa perquè jo havia vist venir el cotxe, però a una velocitat normal pel que vaig pensar que pararia“. I per això quan va notar l’impacte l’única cosa en el que va pensar va ser en ells. “La xiqueta venia de la meua mà i jo la vaig empényer com vaig poder per a treure-la d’allí. Quan vaig poder aixecar el cap només volia comprovar que ells estaven bé. Vaig veure que estaven en la vorera fora de perill i ja vaig caure rodona del dolor“.

El conductor no donava crèdit

El conductor del vehicle va baixar de seguida a auxiliar-los i no es podia creure l’ocorregut. “Va vindre a la meua casa fins i tot a parlar amb mi perquè estava molt afectat. El sol li va enlluernar i no ens va veure. Jo vaig veure que anava a una velocitat normal, gens ràpid. Este punt és molt perillós. Han de posar un semàfor abans, perquè es veja“.

Els veïns reclamen un semàfor de ja fa temps

És una reclamació dels veïns des de fa temps pel que compta Loli, “a veure si ara això serveix perquè facen cas. Amb un semàfor abans el cotxe hauria hagut de parar i no passaria això“.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....