Una dona dispara contra els seus fills de dos i sis anys per a que anaren al cel

Compartir:

 

Esther Callejas, una dona de 24 anys d’Arizona, els Estats Units, està acusada de matar a tirs a la seua filla, de 2 anys, i deixar en estat crític al seu fill, de 6. Segons consta en els informes, els va disparar perquè “volia que anaren al cel”.

El dilluns 27 de setembre al matí, Esther Callejas va disparar a la seua filla, de només 2 anys, que va morir més tard a l’hospital a conseqüència de les ferides, i al seu fill, de 6, li va deixar en estat crític.

Eren a la seua casa de Phoenix, a Arizona, els EUA, i va utilitzar una pistola que havia comprat fa alguns anys i que uns dies abans, després d’adquirir bales per a carregar-la, havia amagat en l’escriptori de l’habitació dels xiquets.

 

La dona va tractar de suïcidar-se després de disparar als seus fills

 

Segons el seu relat, abans de disparar als xiquets, es va pegar un tir a la mà per a comprovar que la pistola funcionava i després de l’atac va admetre l’ocorregut al seu marit, Emmanuel Isidro, i a la seua cunyada, els qui immediatament van telefonar a la Policia. Els agents es van personar en l’habitatge, on van trobar als xiquets amb ferides de bala.

La intenció de la dona, segons va revelar ella mateixa un dia després dels fets, era que els seus fills “anaren al cel”. Ella hauria intentat llevar-se la vida de la mateixa manera, però no va poder recarregar la pistola amb bales i es va prendre diverses pastilles que li havien receptat contra la depressió, segons azcentral.com.

Per tot això, Callejas va ingressar en una presó del comtat de Maricopa sota sospita de dos càrrecs d’homicidi, amb una fiança de 2 milions de dòlars. Està previst que comparega davant el tribunal el 5 d’octubre.

 

EL MÉS LLEGIT

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx

Troben el cadàver d’un home a Llíria amb signes de violència

El cos sense vida d'un home de 56 anys ha aparegut amb evidents signes de violència en la localitat de Llíria

València continuarà comptant amb punts de control de la covid gràcies a la col·laboració de Global Omnium

Elisa Valía recorda que este mostreig va permetre analitzar la situació dels barris i obtindre dades objectives per a comprovar el resultat de les mesures