Ferit greu un ciclista de 16 anys en un xoc amb un cotxe en Castelló

El jove ha entrat en parada cardiorespiratòria a causa de l'accident
L'accident s'ha produït en l'avinguda del Mar | CEDIDA

Este divendres, cap a les 9.00 hores, s'ha produït un xoc entre un cotxe i una bicicleta en Castelló de la Plana. El ferit ha sigut un ciclista de 16 anys, després de patir un accident de trànsit amb un vehicle en l'avinguda del Mar, una via molt transitada que unix el centre de la ciutat amb el Grau.

Segons detalla el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), fins al lloc ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU). En arribar l'equip sanitari, s'ha trobat amb què el ciclista, un menor de 16 anys, es trobava en parada cardiorespiratòria, a causa de la gravetat de l'incident.

Els professionals mèdics han conseguit recuperar les seues constants vitals i, posteriorment, ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló per politraumatisme. Encara no se sap quin és l'estat de salut del menor, informen des d'Emergències.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor Rafael Ninyoles, pare de la sociolingüística valenciana" "Silvia, la netejadora assassinada a tirs per la seua parella abans de suïcidar-se"