3 ferits en un atropellament en el centre de Castelló

Els ferits han sigut traslladats a l'Hospital General
El conductor ha atropellat a les 3 víctimes | Edmunds

Este dijous de matí, cap a les 9.00 hores, s'ha produït un accident en un carrer prop del centre de Castelló de la Plana. Segons pareix, un cotxe ha causat un accident en atropellar fins a tres persones en el carrer de Ciscar.

Tal com ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), després de rebre l'avís, ha enviat una ambulància de Suport Vital Bàsic i una altra del Sercivi d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) al lloc dels fets.

Una volta els servicis mèdics s'han presentat en la zona, han assistit a les tres persones accidentades. Per un costat, la víctima més major, una dona de 82 anys, ha patit una fractura en el fèmur. A més, una altra dona, en este cas de 64 anys, ha tingut contusions en una monyica. I, finalment, la tercera víctima ha sigut un home de 67 anys, que ha patit unes contusions en el turmell.

Posteriorment, les tres persones accidentades han sigut traslladades a l'Hospital General Universitari de Castelló per a atendre-los de les ferides causades en l'incident. Ara per ara, es desconeix la seua evolució, tot i que no pareixen ferides de gravetat. Tampoc ha transcendit, encara, el motiu de l'accident.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta en Espanya per la venda de salsitxes contaminades en molts cines" "Un mort i dos ferits en un accident de trànsit en la N-332 en la Vila Joiosa"