Xoca un cotxe contra l'Hospital Provincial de Castelló

Algunes peces s'han trobat a 40 m de l'accident
Estat en què ha quedat el cotxe després de l'impacte | Policia Local de Castelló

 

La Policia Local de Castelló ha intervingut esta matinada en l'encreuament de l'avinguda Gran Via Tàrrega Monteblanco amb el carrer del Pare Jofre en un aparatós accident de trànsit en el que ha estat implicat un cotxe que, després d'eixir-se'n de la via, ha xocat violentament contra la tanca que delimita el recinte de l'Hospital Provincial.

  

L'accident s'ha produït cap a les quatre del matí quan, per causes que està investigant encara l'equip d'Atestats de la Policia Local de Castelló, un turisme marca Volkswagen Passat de color gris se n'ha eixit de la calçada en accedir a l'interior de la glorieta situada en la confluència del carrer del Pare Jofre amb l'avinguda Gran Via Tèrrega Monteblanco i, després de perdre el control, ha pegat contra diferents arbres, un quadre de semàfor situat damunt de la vorera i, finalment, s'ha encastat contra la tàpia de l'Hospital Provincial. Molts veïns, que han escoltat el fort impacte, han alertat al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 de l'accident de trànsit.

  

Fins al lloc s'ha acostat immediatament una patrulla de la Policia Local, que ha localitzat l'accident i al conductor del turisme accidentat, que no tenia cap lesió, però sí evidents símptomes d'estar baix els efectes de l'alcohol. Per això, els agents han sol·licitat la presència de la Unitat d'Atestats.

El conductor, amb les inicials M.G.S. i de 29 anys, ha sigut sotmés a la prova d'alcoholèmia i quadruplicava la taxa permesa. Per això, la Policia Local de Castelló l'investiga per un presumpte delicte contra la Seguretat Viària per conduir baix els efectes de les begudes alcohòliques i estar implicat en un accident de trànsit.

  

Quant als danys materials ocasionats amb motiu de l'accident, a més del turisme implicat, que ha patit múltiples danys estructurals, també s'han vist afectats un arbre ornamental, deu metres de la tanca perimetral de l'Hospital General i un quadre elèctric que regula els semàfors de tota la zona. El quadre, de fet, ha sigut arrancat de base pel colp del cotxe i diferents peces han aparegut a més de quaranta metres del punt de l'accident, cosa que demostra la violència de l'impacte del cotxe.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xic es masturba davant de xiquets en ple carrer en València" "Amenaça a la nóvia amb un ganivet per una suposada infidelitat en Alzira"