Graven una parella tenint sexe en ple carrer en Castell贸

Un ciclista que passava pel carrer de Sant Vicent va gravar les imatges
La parella en la seua 'nit de passi贸' en ple carrer | YouTube

 

Estos dies s'ha fet molt popular en Castell贸 un v铆deo a on es veu una parella practicant sexe en ple carrer de Sant Vicent. Segons pareix, tal com es pot vore en les im脿tgens adjuntes a continuaci贸, un ciclista que passava per la zona els va gravar mentres la parella es deixava portar per la seua 'nit de passi贸'.

En les declaracions del president de l'Associaci贸 de Festes del Carrer de Sant Vicent, fetes per a 'Mediterr谩neo', Juanvi Centelles, s'ho pren un poc de broma, ja que 芦茅s una an猫cdota perqu猫, al final, 茅s una cosa puntual; afortunadament, no passa totes les nits禄. De fet, remarca que el barri ha millorat molt en els 煤ltims deu anys. Cal tindre en compte que 茅s un carrer de pas entre diferents zones de festa i, fa una d猫cada, 芦et trobaves els caps de setmana plens de fem i vandalismes... Ara, com a molt, una escopinyada en l'aparador禄.

Tamb茅 pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"馃槀馃摴 V脥DEO VIRAL: La indignaci贸 d'una valenciana contra la Volta Ciclista" "El nou i exclusiu producte que ha posat a la venda Cristina Pedroche"