'Carxot' en directe a un madrileny que critica la brutícia de la platja de Dénia

«Mira la merda que n'hi ha. Que la netege la Comunitat Valenciana» es va atrevir a dir el turista quan va vore les algues arran de mar
Leer en español
El turista madrileny va criticar que en l'aigua hi havia «merda» que havia de «netejar la Comunitat Valenciana» | À Punt TV

 

Moment còmic el que s'ha viscut recentment en la televisió pública valenciana. Este dimecres passat, durant la gravació d'un directe en una platja de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), el presentador va preguntar a un banyista el motiu de per què agradaven les platges valencianes. Però el jove va negar taxatiu «Jo, és la primera volta que vinc, però no m'agrada. Mira la merda que n'hi ha. Ensenya-la amb la càmera... Que la netege la Comunitat Valenciana!».

 

Els periodistes que estaven en l'estudi d'À Punt Directe van fer una cara que era tot un poema. I és que el turista estava parlant d'un banc d'algues que hi havia arran d'arena i que, segons afirmava, era «merda». En eixe moment, el periodista que estava en la platja, David Torres, intentar explicar-li al banyista que la suposada 'brutícia' eren algues i que no tenia res a vore amb la neteja de la platja, sinó que formava part de la natura del lloc.

 

«Hi ha platges que estan netes. Esta, no»

Però el turista, lluny d'intentar entendre què passava, va insistir: «Hi ha platges que estan netes. Esta, no». En eixe moment, Torres va intentar deixar estar l'entrevista, davant de l'actitud xulesca del turista. Però Joan López, en el plató, no va poder aguantar-se i li va demanar al seu company en la platja que li preguntara al banyista el seu lloc de procedència. Cosa que contesta ràpid: Madrid.

 

I és en eixe moment que la cosa se'n va de mare. I és que Torres no pot evitar pegar-li una bescollada amistosa preguntant «¿En Madrid, platges així no en trobem, veritat?», deixant al turista primerenc descol·locat. Cosa que des del plató s'afanyaren a indicar «Acaba de parlar un expert en platges. Un madrileny que sap moltíssim de qualitat de l'aigua», va concloure López entre riures.

 

Mentres, Sònia Fernàndez, copresentadora de l'espai, aclaria  «Eixes algues que n'hi han ahí són posidònia que, el que fan és, precisament, netejar l'aigua de la mar... Una vegada passes a on estan estes algues, l'aigua està súper clareta». I Torres, des de Dénia, tancava amb una altra bescollada «Com li he vist que era un expert, he estat a punt de preguntar-li tenia E. coli, esta platja... Però dic, a vore si encara me va a dir alguna animalada». I és, en definitiva, la ignorància sempre és molt atrevida.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!